Het vrij gelegen en ruime huis ligt in de provincie Luxemburg, vlakbij de Franse grens (10 minuten). Het is ideaal gelegen, midden in de natuur, met zicht op de heuvels en bossen.  Met een klein wandelingetje van nog geen kilometer, evt. via onze de tuin, komt u zo in het hart van het stadje Bouillon en bij de rivier de Semois.

Via de grote ramen hebt u een adembenemend uitzicht op de vallei die bij het huis hoort (3300 m2!). Uiteenlopende activiteiten in de nabije omgeving: wandelen, kanoën, mountainbiken, (vlieg)vissen, maar ook shoppen en op restaurant gaan!

Zelf zijn we allebei echte liefhebbers van de natuur (vogels, bevers en vleermuizen) en kanoën we graag op de Semois. We wonen op slechts 1 kilometer en kunnen dus uitstekend advies geven over aktiviteiten in de buurt.

Anne Marie is natuurgids en voor ons was de ligging van dit huis ideaal. Een heel mooi uitzicht en een grote tuin die direct doorloopt in het bos. De reeën komen regelmatig op bezoek en het huis is door de grote ramen en balkons een ideale plek om (roof)vogels te zien.

Dit huis is echt bedoeld voor liefhebbers van de natuur en rust in familie verband. 

Zelf wonen we op 1 kilometer afstand en zijn dus goed beschikbaar voor eventuele vragen.